Moi taas!

Säätiedotus tosiaan kertoi, että myrkyä paukauttais näille seuduille, mutta eipä ole näkynyt. Keli tosin on ollut aika surkeeta, eli suhteellisen viileää ja sadetta. Rusketus alkaa kaikota siihen malliin, että vaihtoehdoksi ei jäänyt, kuin lentolippujen varaaminen Balille ensi viikon maanantaille (15.1-31.1). Luentoja aateltiin käydä kokeileen nyt maanantaina ja tiistaina...

Päivät täällä Penangilla toistaa aika paljon itseään. Eipä täällä surkeilla keleillä juuri muuta tekemistä ole, kuin lenkkeillä, pelata sulista, uida ja käydä "salilla". Ai niin, ja välillä käydään myös Komtar-ostarilla pyörimässä. Lenkkeilykin jää sen yhden lenkkipolun varaan, koska paikallinen väestö ei jostain syystä ymmärrän jalan liikkumista laisinkaan. Joka tallukalla on täällä päin skootterit tai Proton-merkkinen henkilöauto. Ei täällä porukka näytä ymmärtävän myöskään mitään minkään urheilun päälle. Ja se näkyy paikallisten kynäniskoista. E-parkin vartijat on ihan kummissaan, kun suomipojat hakee päivittäin kuntosalin tai sulkissalin avaimia. Nekin on sellaisia "vartijoita", että ei hyvänen aika. Paita repsottaen istuu kopissaan, kuuntelee paikallista iskelmää ja vetää röökiä. Todella yksinkertaisen oloisia kavereita... Sellaisia vartijoita, joiden haltuun en jättäisi edes sukkiani. Juhana tosin jätti eräänä iltana lompakkonsa altaille, ja se löytyi vartijoiden kopista seuraavana aamuna eli ei ne kai sitten läpeensä pahoja voi olla. Setelit oli tietenkin viety, mutta muuten koskematon. Juhanan kaveri, Petteri, tuli myös poikkeen Penangilla ja punkailee täällä meillä eli kommuunin jäsenistö elää koko ajan.

Jotain muuta kiteytystä tähän loppuun vielä: terveenä ollaan oltu lukuunottamatta lyhytaikaisia vatsaongelmia. Ollin suurin murhe on tällä hetkellä rakko jalassa, eli ihan hyvin menee. Rahaa saa lähettää lisää allekirjoittaneille... Vaikka hintataso on alhainen, niin kulutus kasvaa samassa suhteessa. Alkoholista ollaan OIKEASTI pysytty hyvin erossa, ja eipä me oikein olla löydetty mitään järkeä täällä rillutteluun. Alkoholi on samanhintaista ja kalja jopa kalliimpaa täällä Malesiassa kuin Suomessa, ja muutenkin turha tulla tänne saakka tinttaamaan.

Jatketaan tästä taas!