Kevyehköstä kanuunasta selvittyämme runttaamme paikalliseen bussiin ja lähdemme katsastamaan saaren pääkaupungin, Georgetownin, ostareiden tason. Bussi oli loppujen lopuksi melko siisti, ainoana erikoisuutena oli että käytännössä siinä ei ollut ovia ollenkaan. Ovet repsottivat aivan holtittomasti ja jengi hyppi niistä puolivauhdista sisään ja ulos.

Bussiaseman vieressä ollut ostarirykelmä osoittautui positiiviseksi yllätyksesi. Kauppaa oli jokalähtöön ja hintataso suomalasittain melkoisen halpa. Aivan perus vaimonhakkaajat ja t-paidat 2-5€, shortsit 5-8€ ja safka 1-2€. Kaikkille jälleen perussaalis: pari paitaa ja paikalliseen ruokamestaan kokeilemaan uusia settejä. Loppujen lopuksi päädyimme ostarin yläkerran pieneen kiinalaiseen. Riisisetti kanalla ja Changilla 1,5€.

Illalla Laura ja Sanna olivat järkänneet jälleen hieman kekkerin tynkää ja n.80m2 kämppään junttasi n.30 ihmistä. Antisosiaalinen krapulanjälkeinen vaihe iski kaikille kuin salama kirkkaalta taivaalta ja koko kolmikko poistui vähin äänin jo kekkeriden alkuvaiheilla. Illalla testasimme vielä Pizza Hut kotiinkuljetuksen ja loistavasti toimi :)