Tampereen yliopiston tytöt - Elina, Riikka, Heidi ja Eeva - saapuivat keskiviikkona (13.12) Aasian kierroksen ehkä merkittävimpään etappiinsa, eli katsomaan meitä poikia tänne Penangille. Vieraanvaraisina herrasmiehinä suostuimme tyttöjen nöyristelyn jälkeen majoittamaan heidät yhteen residenssimme huoneista.

299201.jpg
Itseopiskelupäivä...

Tyttöjen kanssa keskiviikon tekeminen keskittyi päivällä auringonottoon ja myöhemmin suunnattiin kulku Komtar-nimiselle ostarille. Ostarilla totesimme, että on parempi hajaantua sukupuolisen tasajaon mukaisesti. Me poijjaat yritimme epätoivoisesti etsiä sulkiskamoja ja tytöt ottivat kasvohoidon. Viimein löydettiin kohtuu hyvät sulkisvälineet, pari Victorin mailaa ja pari tuubia sulkia. Hinnaksi muodostui vähän alle 70 euroa yhteensä eli halpaa oli. Hyvien sulkiskamojen löytäminen osoittautui yllättävän hankalaksi maassa, jossa kyseinen laji on kansallispeli... Raastavan kauppareissun jälkeen ei voitu muuta kuin elintarvikeosastolle astella ja tyttöjen tulon kunniaksi tietenkin suoraan juomapuolelle!

299202.jpg
Sutturat ammeessa (alk. alhaalta Heidi, Elina, Eeva, Riikka)
299431.jpg

Ilta menikin mukavasti jo vakkaripaikaksi muodostuneessa Hawker Centerissä syöden ja kämpillä juomia siemaillen. Yllä olevan erään Hawker Centerin raflan listaa ollaan pyritty kaluamaan läpi ahkerasti. Tällä hetkellä taitaa puuttua oikea yläkulma... Tänään ravintolan neitotyöntekijä tuli esittäytymäänkin, Pipi oli nimensä hänen.

299199.jpg
Hawker Center!

Torstaiaamuna sama meno jatkui eli valaat altaille rotkottaan. Nyt siis puhun meistä pojista... Aurinkoöljy riitti tänä päivänä jo Ollin palamattomuuteen. Antti tiputti kertoimet 17:ään ja Juhana jatkoi uskollisesti 40 Baby Nivealla. Niin kauan arskaa otettiin kunnes päässä rupes heilumaan. Juhana lähti kaupungille tiedustelemaan lauttoja Langkawille ja me muut mentiin pyörimään campusalueelle. Heikko oli säkä Langkawin suhteen, koska lautat olivat varattuja koko perjantaille. Nyt onkin meneillään kova pähkiminen jatkopäivistä. Voi olla että pläjäytetään koko konkkaronkka Thaimaahan. Mene ja tiedä...

299346.jpg
Sutturat kylpemässä

299348.jpg
Sutturat

299344.jpg
Heidi, Eeva, Riikka ja Elina (sutturat) campusalueella